Wij bieden u eveneens de mogelijkheid tot het bijwonen van repetities door contact met Jean-Louis BOBANDO via e-mail (infos@choraleallegresse.be) of telefonisch op te nemen (+32 (0)495 82 28 95).

Adres waar de repetities plaatsvinden: Kerk Saint Boniface, rue de la Paix 21 - 1050 Brussel.

N.B. Gelieve naar binnen te komen langs de achterzijde van de kerk gelegen aan de Rue de l'Athenée. Daar zult u een zwarte deur zien (Let op ! Er zij 2 zwarte deuren.) Neem deze met onze logo; U hoeft enkel de deur open te duwen en vervolgens de eerste deur rechts te nemen. Vanaf dit punt hoeft u enkel nog de klanken van de muziek te volgen.

Kalender der repetities