Zoals het luisteren een essentiële deugd is voor een zanger of een muzikant, luisteren we steeds aandachtig naar jullie wensen en verlangens en houden we niet vast aan een geijkte formule. Wij zijn er om jullie viering zo aangenaam en onvergetelijk mogelijk te maken en dit te kunnen verwezenlijken is onze grootste bekommernis.

Huwelijk

Chorale Allégresse brengt zon en vrolijkheid in deze viering zowel in de kerk als elders. Ze verzekert het genot der gehuwden alsook de gasten door een repertoire te brengen vol warmte, vurigheid en Allégresse (Vrolijkheid). Ze verbaast steeds weer de betrokkenen. Als u een viering wenst, anders dan anders, verbindt u met Allégresse, en u zult nog intensere emoties beleven! (Ontdekt het schema van huwelijk met Eucharistie)

Doop - Plechtige Communie - Geloofsbelijdenis - Vormsel

Een mooi en vrolijk ogenblik overkomt u of een lid van uw familie, Chorale Allégresse zal er graag bij zijn om de viering een andere dimensie te geven met een aangepast programma.

Zondagsmis

U bent een parochie en wenst een bijzondere dimensie te geven aan een bepaalde Eucharistie viering. Chorale Allégresse brengt u de zon en het plezier aan de parochianen en zal ze begeleiden met eerbied voor elk ogenblik van de Eucharistie viering met een aangepast repertorium.

Dankzeggingviering - Begrafenis

Om u te begeleiden in de soms zware beproeving stelt Allégresse u een aangepast repertorium voor die de familie, vrienden zowel als beproefden innig zal betrekken.

Concerten - Feesten (Verjaardag, Cocktail, Conventie of seminarie, Lancering van product, enz.)

Wilt u een originele noot toevoegen aan één of andere viering, klop maar eens aan onze deur. U zult onmiddellijk merken dat u aan het juiste adres bent !

Wat doen wij?